Hardcore Help

Hardcore, als het tentenkamp in Ter Apel iets is dan is het dat. En er is ook hardcore hulp. Helaas is dat nodig. Nadat één lullig watertappunt met daarop drie(!) camera’s gericht en een klapstoelenverbod  niet ontmoedigend genoeg werd bevonden besloot het COA vandaag ook veldbedden te verbieden. De opvolgers van de gesjeesde Albayrak (VVD) staan te trappelen tot de ME komt. Vandaar dat ze tot die tijd zoveel mogelijk verbieden. Het “schrikbewind” moet immers wel doorgaan.

Het absurde veldbeddenverbod werd beantwoord met lasers van Anonymous. Coa.nl bleek een enorm weerbarstige website. Via twitter liet Anonymous Nederland mij weten het COA daarvoor te danken. De ongetwijfeld duurbetaalde DDoS-beveiliging trok namelijk de aandacht van wat het A-team wordt genoemd. De lasers werden herijkt, het netwerk vergroot en coa.nl ging tango down. Mensenrechten zijn of universeel of ze bestaan niet. Voor nu geldt het laatste maar ik zie graag het eerste.

Terwijl de media slechts mondjesmaat berichten over de voortdurende humanitaire ramp laat het internet zien hoe het ook kan. Er zijn geen grenzen, er zijn geen landen en er zijn al helemaal geen staten. Er is slechts één planeet en er zijn alleen mensen. Een ander kleurtje betekent geen ander ras.

Twee getrouwde artsen uit Zwolle die alleen pallets kwamen brengen deden de rit nog eens over toen ze hoorden dat apotheken uit de omgeving alleen nee verkochten. Daarna hebben ze 20 patiënten behandeld. Hardcore Help, een goed doel van metalheads en punkers kwam z’n naam keihard waarmaken (facebook-alert). Dit zijn momenten waarop je je schaamt als Vernederlander omdat een rechter hier heeft besloten dat dodenherdenking niks met Duitsers te maken mag hebben terwijl in Ter Apel ondertussen echt sprake is van een openluchtgevangenis en Hardcore Help uit Bochem komt.

Waar de Schipholbrand het dieptepunt was van onze omgang met “vreemdelingen” is dat nu tentenkamp Ter Apel. Waar ik erg blij mee ben is de massale hulpstroom die op gang is gekomen. Nadat @steunterapel een korte tijd suspended was dankzij PVV-blocktokkies heb ik via mijn trouwe volger @lutzjacobi Ter Apel weer op de agenda gekregen van de polletiek. Niet dat gaat helpen maar hopelijk brengt het dinsdag wel het ontmoedigingsbeleid van het COA in beeld bij de media zodat meer mensen er kennis van nemen. Want er is nog meer hulp nodig. Veel meer. Medische hulp is topprioriteit. Dat er vandaag twee artsen uit Zwolle waren die bovendien zo royaal waren om nog een keer op en neer te rijden om medicijnen te halen was hartverwarmend maar het maakt het nee van de medische instellingen in de regio niet minder kil. Noch stemt een directe block na een keer vragen om hulp aan Dorpsbelang Ter Apel me erg hoopvol maar we gaan door. Net zolang tot iedereen op de internets het begrijpt. Don’t worry, we are from the internets. Now let’s go kill the banks.

O, en fucktards als Rob Gillot die voor Groningen.dichtbij schrijven dat Feestboek gebruikt wordt voor hulp aan het tentenkamp. Duh! Wegen ook. Tankstations idem. Supermarkten? Check! Ik durf te wedden dat er zelfs wel telefoontjes om zijn gepleegd. De humanitaire ramp in Ter Apel is een economische impuls voor Vernederland. Wij verdienen geld aan dit leed. Stop met daar grappig over te doen en sterf met je stomme poll.

 

Getagd , , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie