De antisemietwin

Captain GoeringElma Drayer. Waar zal ik beginnen? Als ze haar toetsenbord beroert is ze als Kapitein Goering die klap roept nadat iemand de Hitlergroet brengt. Het enige verschil is dat ze twee columns op rij (en ik voel een derde aankomen) wat ik maar de antisemietwin wil noemen speelt. Waar een Godwin door domrechts verboten is verklaard, is een antisemietwin een instawin. Vinden de antisemiet-roeptoeters. Met uiteraard een Godwin want dit nooit weer.

Eerst was @jvdheuvel67 aan de beurt. Hij had het gewaagd te godwinnen over de hedendaagse bejegening van afkomst in de mainstream media en dus het publieke discours. Met de splinters CDA, CU en de poldertaliban genaamd SGP in het oog is het bon ton om de islam achterlijk te noemen en Palestijnen zijn allemaal duivels omdat ze in meerderheid op een bepaald niet vrijheidslievende bende stemmen omdat dat die lui tenminste iets doen aan de voortgaande bezetting die ondertussen gewoon een sluipende holocaust is. De Gouden Dageraad daarentegen heeft natuurlijk een gezonde hekel aan de zandnegers van de islam. Zo rolt domrechts.

Hitler was zogenaamd links zo weten we sinds de PVV en ondertussen steriliseert “de enige democratie van het Midden-Oosten” zwarte joden omdat ze niet wit zijn. Het enige wat er na die gruwelijke ontdekking veranderd is dat er tegenwoordig ietwat duidelijker om instemming voor een vaccinatie gevraagd wordt. Hitler could not have made this shit up. Israël flikt het.

Doordat mevrouw Drayer daar geen seconde bij stil staat is ze medeplichtig aan het goedpraten van de misdaden van Israël. En dat is volstrekt normaal in de Vernederlandse media.  Slachtoffer nummer twee van de  tirade van mevrouw Drayer over de drek op de internets is frontaalnaakt.nl aka Peter Breedveld. Als zijn site iets dan is het wel een pain in the ass van onze vermeende beschaving waarin we de kritiekloze aanvaarding van de apartheidsstaat “Israël” zo’n beetje met de paplepel ingegoten krijgen. Maar dan vooral gezien vanaf de ander kant van de medaille. Door z’n relatie met Hassnae zit Breedveld in de hoek waar de antisemietwin neerkomt. Niet rabiaat islamofoob zijn maakt je niet alleen medeschuldig aan de toenemende Jodenhaat maar ook aan de afnemende homotolerantie.

De “verzetskrant” Trouw lijkt er geen enkel probleem mee te hebben dat er tientallen resoluties tegen Israël zijn aangenomen en  dat Irak werd uitgerookt toen het zo uitkwam. Waarbij verzwegen wordt dat de illegale invasie stiekem ook een kernafvaldump was. Irak is bezaaid met verarmd uranium. En voor boeren bestaat verplichte winkelnering bij Monsanto. Zaad oogsten? Mag niet. Bommenwerpers verspreiden geen democratie. Ze verspreiden corporatisme en u juicht dat wellicht toe. Dankzij NAVO napratende media waar verwende prinsesjes op leeftijd zoals Elma Drayer de pagina’s vullen.

Je moet in dit kudtland rabiaat pro-Israël zijn en zo niet dat komt er iemand antisemiet roepen. Tegenwoordig ook in een kwaliteitscourant als Trouw. Om aan te tonen dat “het wereldwijde web” een uitlaatklep is voor “duistere krachten” is nog wel. Haatbagger ter meerdere eer en glorie van onze superieure joods-christelijke beschaving. Goebbels kon het niet beter bedacht hebben.

 

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie