Duits kind dreigt geïnstitutionaliseerd te worden vanwege genderdysforie

Het “voordeel” van transseksueel zijn is dat je (soms letterlijk) aan den lijve ondervindt hoe dichtgetimmerd de zogenaamd vrije wereld is. De tweedeling man/vrouw is het heiligste huisje onder de heilige huisjes. De natuur heeft er echter compleet schijt aan. Chromosoomverbindingen zijn er niet alleen als XX (vrouw) en XY (man). XXY , XYY en XXX en alleen X  bestaan ook. Het missen van een X-chromosoom is echter dodelijk. Het komt wel voor maar het leidt altijd tot een miskraam. Tot zover de discussie of de belangrijkste tweedeling in onze beschaving natuurlijk is en wat het sterkste geslacht is. Androgeenongevoelige XY-vrouwen bestaan namelijk wel.

Door naar Duitsland. Daar dreigt een elfjarig kind wegens genderdysforie te worden opgesloten. Jeugdzorg beschuldigt de moeder in kwestie van het induceren van de wens van haar kind om tot het andere geslacht te behoren. Haar misdaad is het toestaan van “atypisch gendergedrag.” Het is in Duitsland dus verboten om kinderen te laten bepalen hoe ze zich willen kleden. Op straffe van uit de ouderlijke macht gezet te worden.

Maar daar houdt het niet op. Alex, zoals de te vrije slaaf in de media genoemd wordt, wil wel medische hulp maar dan graag zonder opgesloten te worden. Moeder én dochter hebben gevraagd om psychologisch onderzocht te worden. De rechter die de zaak behandeld heeft vond dat niet nodig. De beweringen van jeugdzorg gingen er in als Gods woord in een ouderling. Alex moet worden opgesloten opdat haar wil gebroken kan worden en ze leert dat ze een braaf schaapje is dat niet zal knagen de de tweedeling der tweedelingen.

Gelukkig is er nog tijd. Alex en haar moeder gaan in hoger beroep en Alex mag dat in vrijheid afwachten. In de hoop haar te kunnen helpen ga ik nu voor een keer de loftrompet over Vernederland steken. Hier geven we kinderen die volharden tot het andere geslacht te behoren puberteitsremmers. Op hun achttiende krijgen ze de keuze wel of niet geopereerd te worden. Hoeveel tijdsdruk daar dan bij komt kijken weet ik niet maar feit is dat eyeworks de VU stukken beter bekwaam is om Alex te behandelen dan een instituut dat desnoods bereid is om de arme “jongen” vol te spuiten met testosteron omdat dat nou eenmaal wel natuurlijk is als je een “man” bent.

 

 

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie