V for Farming

U kent Anonymous wellicht als de online piraten die net zolang belletje trekken bij een website tot de server niet meer thuis geeft of als de lui die steeds maar weer weten te verbazen met wat ze aan documenten opgedoken hebben. Wat u vast niet wist is dat V niet alleen voor Vendetta maar ook voor farming staat.

Broken Sidewalk Farm is druk bezig de voedselvoorziening te hacken. Onder het motto: “What happens if we apply the BitTorrent Protocol to the Food Supply?”

En dat is niet zonder succes, een kickstarterproject waarbij @BrknSdwlkFrm betrokken is haalde 11.150 dollar op terwijl 10.000 het doel was. Bij games wordt de einddrempel slechts in een kwart van de gevallen gehaald. (Bron: Tweakers) Voordat u zegt dat ik appels met peren vergelijk, de ondertitel van de website van Broken Sidewalk Farm is Revenge of the Nerds. De ultieme p2p-tuin wordt volledig automagisch geïrrigeerd en bemest, aangestuurd door open source software. En zoals u in onderstaande filmpjes kunt zien wordt er ook gewerkt aan een open source tractor.

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie