“Doe mee en rol een illegale hennepkwekerij op”

hennepkraskaartWietkwekers bestraffen is nodig aldus NOS op 3, dat is het jongerenkanaal voor kids die het veel verstandigere jeugdjournaal ontgroeid zijn. Waar het jeugdjournaal, tot afgrijzen van geenstijl, nog wel eens uit de band wil springen door alles niet te herleiden tot corporatisme is goed, er andere ideeën op na houden is slecht, loopt de staatsomroep voor tieners keurig in de pas. Softdrugs zijn slecht.

Daarom wordt cannabis verwerkt tot de naar Nederlandse maatstaven harddrugs wietolie opdat de geur goed blijft plakken op de kraskaart die binnenkort landelijk verspreid wordt. Het mag allemaal wat kosten. Zelf wetten breken door cannabis enorm te concentreren om de geur op een kaartje te vangen is ook niks niet erg. Het geschiedt immers allemaal met één doel en dat is de buurt veilighouden werkverschaffing voor de politie. Daarom gaat de politie tegenwoordig zelfs de boer op om te laten zien hoe brandgevaarlijke stroomdiefstal er uit ziet. Dat daarbij alweer een wet gebroken moet worden, boeien! De politie is de wet, daar zorgen Fredje T en Ivo O. wel voor.

Enfin, volgens het hippe en jonge NOS op 3 is het dus nodig dat de “hennepteelt” aangepakt wordt. Daarbij wordt volledig voorbij gegaan aan het feit dat 56% van het stomvee geen heil ziet in het verbieden van planten. Het is dit soort idioterie dat ervoor zorgt dat ik een fan van klimaatverandering ben. Omdat de heterdaadkrachtmachine niet van plan is te stoppen met het bestrijden van een plant en de “vrije pers” niet van plan is om te roepen hoe belachelijk dat is.

Waarom niet? Simpelweg omdat cannabis een fantastische plant is die een bedreiging voor de status quo vormt.

Getagd , , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie