Doe je plicht als mens: geef es een agent aan

Ivo OU kent ze wel, agenten die liegen. Agenten die bedriegen. Agenten die deze mensenboerderij in een nog onaangenamer riekende berg poep veranderen dan deze plantage reeds was. Agenten die de kant van de georganiseerde misdaad kiezen omdat een bevel nou eenmaal een bevel is. Daar kunt u iets aan doen, al betreft het een kleine bijdrage.

Hoe? Simpel. Heeft u een Twitteraccount en ziet u weer zo’n betrokken hulpverlener wezenloos “nieuws” aangaande hennepkwekerijen spuien? Doe dan het enige juiste: rapporteer deze faciliteerder van georganiseerde misdaad en ellende door simpelweg op “report spam” te klikken. Staan er genoeg mensen achter deze actie, dan zal de pliesie duidelijk merken dat de spam die zij elke dag weer uitkotsen, niet bepaald gewaardeerd wordt. En wie weet, wie weet… misschien kappen onze hulpverleners dan es met het verkondigen van klinkklare onzin, haatpraat en bagger zoals die door Ivo O. voorgeschreven is? Een mens mag dromen.

Tot op Twitter?

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie