Auto voor uw ogen gestolen? Sorry, te druk met “drugscriminaliteit bestrijden”

zombiepliesieLang leve de pliesie. Dit stelletje hypocriete staatsmisdadigers maakt het steevast bonter dan bont, maar daar kunt u als braaf blatend burgerschaap helemaal niets aan doen. Kop dicht en doorzwoegen, luidt het motto. Gewoon werken zodat deze flutdienst gefinancierd en alsmaar uitgebreid kan worden. Niet omdat iemand – behalve de georganiseerde misdaad – daar nou veel mee opschiet maar gewoon omdat het moet. Befehl ist Befehl. De pliesie is uw grootste vijand en dat dient u continu te merken. Deze mijnheer merkte dat bijvoorbeeld ook toen zijn auto voor zijn ogen werd gestolen.

De gedupeerde sloeg maandagochtend groot alarm bij de politie toen hij sporen van braak ontdekte in zijn Volkswagen Golf. “Boven het sleutelgat aan de bestuurderskant was een gat gemaakt”, vertelt de man aan L1. “Het stuur zat helemaal los.” De politie zei aan de telefoon dat ze die dag langs zou komen, maar bedacht zich ’s middags. Toen stuurde een agent een sms: agenten hadden het te druk. ’s Avonds omstreeks 11 uur namen de dieven alsnog de auto van de oprit.

Tja, dat krijg je dus in een mensonterende afgang als de onze. Dan heeft de pliesie het te druk met het faciliteren van georganiseerde misdaad en moet dat zeikplebs het doen zonder de “hulp” van deze dapper besnorde ridders. Hopen dat de pliesie zich inzet voor het volk dat deze dienst financiert is  net zo kansrijk als hopen dat Ivo Opstelten een keer een jus d’orange nuttigt in plaats van hersenvernietigende harddrugs. Jammer joh. Gewoon lappen, buigen en doorwerken. Zoals het een brave slaaf betaamt.

Volgende keer gewoon weer hersenverweekt gaan stemmen op de criminele organisatie van uw keuze dus. Hoe eerder we onszelf uitfaseren, hoe beter.

Tip: de volgende keer dat uw auto voor uw ogen gestolen wordt, bel de pliesie dan met de melding dat u een hennepkwekerij in uw garage hebt gevonden. Waarschijnlijk staan ze dan wel binnen een minuut of drie – met een helicopter en een volledig SWAT-team – voor uw deur. 

Getagd , , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie