May the farce be with you

star-wars-parodyGooi als Vernederlandse plantagemedewerker een waxinelichthouder tegen een gepantserde koets en je kunt twee jaar lang vanuit een Staatshotel naar de buitenwereld gaan zitten zwaaien. Gooi als Vernederlandse plantageopzichter echter de privacy van de gehele bevolking te grabbel en er valt geen onvertogen woord. Laat je als burgerdrone via een of ander digitaal medium wat negatief uit over Israël en bam, een flitsende aanklacht in je mailbox. Ben je echter een geblondeerde haattekkel die het Derde Rijk nieuw leven probeert in te blazen, dan is het je toegestaan een politieke partij aan te voeren en je via alle media continu denigrerend uit te laten over specifieke bevolkingsgroepen.

Fungeer je als kapotgeprogrammeerde arbeider binnen concentratiekamp 0031 die voor eigen gebruik wat plantjes kweekt, dan ben je natuurlijk een levensgevaarlijke beroepscrimineel die keihard aangepakt moet worden. Ben je echter een aanvoerder van de Vernederlandse staatsknokploeg, dan mag je miljoenen laten witwassen, asielzoekers laten doodgaan en het illegaal laten verklaren van  mensen het “zoet na het zuur van het kinderpardon” noemen. Doen we niet moeilijk over. Verschil moet er wezen, toch?

Verkondig je als totaal ontspoorde diersoort dat “oorlog en geweld slecht en onwenselijk zijn”, dan organiseer je natuurlijk wel een “Nuclear Security Summit” waar de wapenindustrie een lange reeks van aaneengeschakelde orgasmes aan over houdt. Wijs je als Westerse roofstaat continu met een belerend vingertje naar “schurkenstaten” die over wapens beschikken, vergeet dan acuut dat het jouw plantage was die dit schiettuig ooit aan ze verkocht.

En heb je als parasiterende geweldslaag ooit met episch woordgebruik iets beloofd aan de plantagemedewerkers aangaande een kleinigheid als “netneutraliteit”, dan laat je je als impactsloze verzameling van corporate handpoppen uiteindelijk gewoon weer aan de kant schoppen door het grote geld. Het leven op Aarde draait tenslotte niet om pakembeet zeven miljard mensen maar om een paar honderd psychopaten die hun hele bestaan op deze planeet gepamperd en doodgeknuffeld moeten worden. Onze eindbazen; de hersendode miskramen waarvoor u uw hele leven dient te zwoegen.

Laat u dus alsmaar verder vernederen, zorg ervoor dat uw kinderen in een nog onaangenamere samenleving gevangen komen te zitten en sluit uw ogen voor daadwerkelijke oplossingen die niets met geweld, dwang of verboden te maken hebben. Vingers in je oren en oeverloos de leugens en klinkklare onzin van misdadige organisaties als overheden herhalen tot je zelf niet meer beter weet en je daarom dus maar aansluit in de rij richting de afgrond. Met terneergeslagen hoofd je hele bestaan de wensen van een miniem gezelschap van geesteszieke beroepscriminelen inwilligen. Moet kunnen. Blijf participeren; blijf collaboreren. En onthoud: the farce is strong with us.

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie