Epiloog

fuck offDaar is ie dan: het allerlaatste activistisch getinte artikel dat ik ooit nog zal schrijven. De koek is op en de maat is vol. Het is bepaald geen mooie tijd geweest en laat dat nu geheel toevallig één van de voornaamste redenen zijn om qua activisme de pijp aan Maarten te geven. Na ruim twintig jaar fanatiek bezig te zijn geweest met het verbeteren van de menselijke toestand is het nu dan eindelijk over en sluiten. Bereid u zich dus vast voor op een schreeuwerig en bepaald niet humoristisch getint afscheidsschrijven.

Activisme heeft absoluut geen zin meer, voor zover het dat ooit wel gehad heeft. We stevenen af op een situatie waarin de planeet waarop wij verblijven volkomen onleefbaar wordt. Door ons toedoen, welteverstaan. En dat is niet slechts hilarisch gekkiegeschreeuw, dat vinden de Verenigde Naties tegenwoordig ook. Het is onmogelijk om dit tij te keren aangezien we onszelf hebben laten vangen in een “samenleving” die slechts draait om één ding: geld. En we worden met grof geweld geregeerd door onmensen die zich dus ook alleen maar druk maken over dat ene lullige dingetje.

Onze ziekelijke focus op geld heeft ons genekt. Hadden we als diersoort gekozen voor een ander pad waarin verheerlijking van geweld door een groepje geld-en machtsgeile psychopaten niet als volstrekt normaal beschouwd was geweest, dan hadden onze levens er waarschijnlijk totaal anders uitgezien. Helaas. Dat deden we niet. Op een voor mij onverklaarbare manier is buigen voor psychisch gestoorde plantageopzichters iets dat de massa als volkomen normaal beschouwt. Uiteraard heeft indoctrinatie vanaf de peuterleeftijd daar flink aan bijgedragen, maar zelfs dan zou je verwachten dat mensen intelligent genoeg zijn om iets verder te denken. Vergeet het maar. Kansloze conditionering is blijkbaar helemaal wenselijk.

En nu is het dus veel en veel te laat om de planeet en onszelf te redden. De mensheid – en alle diersoorten die we met onze ondergang zullen meeslepen – rest niets meer dan wachten tot het moment van kapotgaan zich daadwerkelijk aandient. Dat kan best nog wat jaartjes op zich laten wachten maar we hebben de boel al zo ver verpest en verziekt dat de conclusie onvermijdelijk is: we hebben keihard gefaald. Gruwelijk. En – wat nog veel erger is – dat gebeurde met open ogen. Opzettelijk en doelbewust. Omdat we zo vreselijk intelligent schijnen te zijn. Sterker nog, het falen zal met diezelfde open ogen blijven gebeuren. Laat ons als afsluiting van mijn activistische periode dus eens kijken naar enkele zaken die aan ons roemloze einde bijgedragen hebben en daar ook in de nabije toekomst nog aan bij zullen blijven dragen.

Politiek en politie

Twee zaken die binnen de vreselijke afgang die wij “samenleving” noemen een soort van religieuze status hebben gekregen en een heel groot deel van het probleem vormen: politiek en politie. Je bent tenslotte een totaal van de pot gerukte afgang, of je bent het niet. Politici zijn volgens velen een soort mini-godjes die je als deel van het plebs dient te vereren. Voor de politie geldt ongeveer hetzelfde: dat zijn heldhaftige mensen die zich keihard voor het brave volk inzetten. Het omgekeerde is echter waar maar dat zult u – behalve op dit blog – waarschijnlijk amper ergens anders lezen. Conditionering en indoctrinatie hebben hun werk perfect gedaan. Politiek en politie worden samengesteld uit de zwaarst mislukte, haatdragende en volkomen emotiedode mensexemplaren die onze stervende planeet arm is. En dat juicht de doorsnee polderzombie keihard toe. “Je gaat toch wel stemmen zeker?” Ik denk dat ik de opmerking ondertussen een miljard keer gehoord heb. Het antwoord is nee, want ik participeer niet aan misdaden tegen de mensheid. U wel. Want u bent kapot. Volkomen vernietigd.

Politici en politieagenten waren officieel bedoeld om het volk te dienen. Dat bent u natuurlijk al lang en breed vergeten maar ergens is dus iets ernstig ontspoord. En ook dat hebben we zien gebeuren, maar het interesseerde ons geen reet. Uiteindelijk blijken politici en politiemensen slechts weer het allerbelangrijkste te dienen: geld. Of beter gezegd, het grote geld c.q. het corporatisme. Politici en politiemensen vormen daarmee samen de grootste groep van beroepscriminelen die we hebben. Maar u blijft deze monsters liever verdedigen. U kunt tenslotte altijd nog dieper vernederd worden. Een politicus zit er niet voor u maar voor zichzelf en politieagenten zijn niet meer dan zwakzinnige mensvarianten die een erectie krijgen van met geweld macht over anderen uitoefenen. En daar buigen we met zijn allen voor. Elke keer weer. Met de meest vernederende drogredenen.

Politici zijn leugenaars. Volksverraders. Ultrahypocriete klootzakken. Geschiedvervalsers. Voor wie de afgelopen tijd de taferelen rond onmensen als Plasterk, Teeven en Opstelten heeft gevolgd, weet genoeg. Maar zelfs openlijke bewijsvoering van hoe vreselijk fout politieke parasieten precies zijn, is niet genoeg om u – het kapotgeprogrammeerde menswezen – te bewegen es een andere aanpak te gaan hanteren. Gewoon precies dezelfde kansloze route blijven volgen. Leren is veel te vermoeiend en alles kan altijd nog verder kapot gemaakt worden door uw “volksvertegenwoordigers”. En dus blijft u fanatiek collaboreren met emotiedode raslosers die zich alleen maar met  het vuisten van corporate anussen bezighouden.

Met de politie is het uiteraard niet veel beter gesteld. Hypocriete handpoppen van het aloude corporatisme die niet uw belangen maar die van – hey, daar is ie weer – het grote geld dienen. Hersendode mensenhaters die op volle kracht totaal mislukt wanbeleid blijven verdedigen omdat professionele drugscriminaliteit daar beter van wordt. Continu blijven liegen en draaien over zaken als “de schadelijkheid van hennep” omdat er telkens weer bewezen wordt dat je met je extreem foute pauperorganisatie staat te liegen. En dat niet één keertje maar gewoon elke keer weer. Zelfs al bewijzen overheidsorganisaties als Trimbos het tegenovergestelde. Zo rollen de hulpverleners van de politie. En u blijft dat soort mislukkingen steunen. En volgens het grootste deel van u hebben we dat soort intens zielige sukkels nodig. Want u bent kapot. Helemaal kapot. En dus blijft u het pikken dat 77% van de politiemacht ingezet wordt tegen iets dat na legalisatie voor geen enkel probleem meer zou zorgen. Zo doen beschaafde wezens dat. Fuck logica. Buig voor krankzinnigheid. Lang leve de mensheid.

Politiek en politie bestaan daarbij tevens om zichzelf bezig te houden. Van geroofd bloedgeld dat u uw hele leven zwoegend dient op te brengen. Kansloze werkschaffing van de hoogste plank. Hennepteeltproblematiek verhelp je door deze teelt te legaliseren maar aangezien dat heel slecht voor de werkgelegenheid bij de plieise zou zijn, gaan we in Vernederland alleen maar harder hennepteelt bestrijden. Met logisch redeneren kan er tenslotte geen belastinggeld afgepakt blijven worden. En dus negeren zowel politiek als politie elke vorm van gezond denken. En u pikt dat. Sterker nog, u gaat spoedig weer enthousiast andere mensen stimuleren om toch maar te stemmen op deze compleet kansloze mislukkingen. En anderen beschimpen als ze niet aan deze denigrerende afgang wensen mee te doen. Want zo rolt u. Een monsterlijke mislukking.

Politici liegen en bedriegen. Beloven het ene, doen het andere. Deze zwaar inferieure wezens zijn daarbij gezegend met het bezitten van nagenoeg geen enkel talent, behalve het vakkundig kontkussen van – goh, je verwacht het niet – het corporatisme. Er is nog een ander dingetje dat deze misbaksels wel goed beheersen: het wijzen naar andere mensexemplaren zodat je nooit ergens enige verantwoordelijkheid voor hoeft te nemen. Vooral wijzen naar “Europa” (u weet wel, dat waar het volk ook niet om vroeg maar wel opgedrongen kreeg door deze zelfde volksvertegenwoordigers) is een veelgebruikte methode. “Nee sorry, we moeten dieren van Europa walgelijk blijven mishandelen. Dat is nou eenmaal niet anders.” Totdat het de politieke parasieten niet lekker uitkomt, dan negeer je uiteraard gewoon weer wel wat “Europa” roept. Toch, Fredje? Het is toch allemaal niets meer dan ongefundeerd theater dat door de massa zonder enige vorm van kritiek geslikt wordt. Want u bent kapot. Helemaal. Blijf dus participeren en collaboreren.

“Veiligheid”

Het betreft hier de mensheid, dus het kan altijd kanslozer. Door dus naar het woord dat de afgelopen ruime tien jaar naast “kinderporno” en “fraude” waarschijnlijk het meest misbruikt is: “veiligheid”. Het zal u niet verrassen dat vooral politiek en politie zich bedienen van dit begrip. Angst is voor dit soort vleesgeworden mislukkingen tenslotte de allerbeste raadgever. Voer een Google-zoekactie uit naar het fenomeen “veiligheid” in combinatie met “politiek” of “politie” en u kunt uw lol op. Mocht het niet geheel duidelijk zijn, het gaat erom dat u bang bent. Voor alles en iedereen. Want aan “veiligheid” kan heel veel geld verdiend worden door – u raadt het ondertussen al – het allesvernietigende corporatisme. Wel aan bepaalde vormen van “veiligheid” natuurlijk. Het moet allemaal wel rendabel en lucratief blijven. Iets met geld.

Sinds de aanslagen van september 2001 zijn de begrippen “terrorisme” en “veiligheid” volledig uitgewoond om op die manier de zakken van de superrijken nog wat verder te kunnen vullen. U kunt tegenwoordig geen stap meer zetten zonder bespied te worden want terrorisme. Niet dat we daar veel last van hebben want sinds 2001 stierven er in ons land maximaal een handjevol mensen door “terrorisme”. Er gingen wel tienduizenden mensen dood in het verkeer maar aan verkeer kan heel erg veel geld verdiend worden (autofabrikanten, verzekeringsmaatschappijen, oliegiganten, schadebedrijven en ga zo maar verder) dus op dat vlak interesseert veiligheid uw betrokken volksvertegenwoordigers weer geen flikker. Kortom: het gaat ze niet om veiligheid, het gaat ze om geile opdrachten weggeven aan grootbedrijven zodat die oeverloos in belastinggeld kunnen blijven graaien. Politici zitten er voor de rijke toplaag, niet voor u. Maar zelfs al werd dat door deze politici in uw voorhoofd gekerfd, dan bleef u ze nog verdedigen. U bent tenslotte kapot. Heeft u vandaag al iemand beledigd en vernederd omdat hij of zij niet aan ons intens mislukte systeem wenst te participeren?

Voor onze veiligheid komen er binnenkort in gemeentes drones te vliegen. Die zijn bedoeld om nog wat extra vrijheid uit uw leven weg te nemen en daarom mag u ze financieren. Natuurlijk zullen deze dingen tevens gebruikt worden om – daar is ie weer – drugscriminaliteit (lees: hennepteelt) te bestrijden. Dat is nutteloos, kost klauwen met geld en gaat geen enkel effect hebben, maar dat maakt niet uit. We zijn tenslotte kapot en u dient wel de rest van uw bestaan voor een denigrerende mensenplantage te werken om dit soort shit te kunnen blijven betalen. Laten we vooral niet te logisch gaan redeneren, daar gaan de corporate kassa’s tenslotte niet van rinkelen.

Mocht u toevallig denken “da’s leuk zo’n drone, daar kan ik mijn vertegenwoordigers es goed mee gaan controleren”, dan moet ik u helaas teleurstellen. Voor particulieren gelden natuurlijk andere regels anders kan er geen extra geld bij u geroofd worden. Boetes zijn tenslotte übergeil en daarom krijgt u van Europa regeltjes; bij overheidsdrones gaat men pas over regeltjes denken zodra de eerste op een kleuterspeelplaats neerstort en daar dodelijke slachtoffers onder de toekomstige productie-en consumptiemiddelen maakt. Waarna waarschijnlijk de kleuterspeelplaats een boete krijgt wegens het in gevaar brengen van staatsdrones. Kapot. Wist u nog?

“Voedselveiligheid” is ook zo’n mooie. Dat interesseert uw vertegenwoordigers werkelijk waar geen ene fuck. Er is zoiets als “het Voedingscentrum” maar dat is weinig meer dan een totaal achterhaalde reclamefolder voor het voedselcorporatisme. Maar zoals ik eerder in dit boekwerk aangaf, dat boeit dan weer niet. Sterker nog, het is best wel rendabel als u vergiftigde teringzooi zit te vreten want misschien krijgt u daar wel kanker van. Kanker is heel erg goed voor de economie omdat het de corporatistische farmacie de mogelijkheid geeft miljarden te verdienen. Gelukkig is kanker tegenwoordig doodsoorzaak nummer één geworden en zit het met dat stabiele inkomen dus wel snor.

Het is wel heel erg belangrijk voor uw veiligheid dat de criminele toplaag precies weet waar u zich bevindt. En dus heeft plantage 0031 binnenkort een centrale database waarin kentekens worden opgeslagen. Terroristen rijden in ons land tenslotte de hele dag rond in hun autootje, dat weet iedereen. En deze terroristen en andere beroepscriminelen maken nooit gebruik van vervalste nummerplaten. Dus u snapt, die centrale database is absoluut niet bedoeld om het plebs te bespioneren. Echt niet. Het is allemaal voor uw eigen veiligheid. Trekt u de portemonnee alvast om deze extra veiligheid te gaan lappen?

Weet u wat er heel slecht voor uw veiligheid is? Luchtvervuiling. Daar sterven jaarlijks zeven miljoen mensen door. Flink wat meer dan het handjevol dat wereldwijd jaarlijks sterft door “terrorisme”. Maar als uw vertegenwoordigers deze dreiging zouden aanpakken, dan loopt het corporatisme miljarden mis en dus is luchtvervuiling helemaal niet interessant. Misschien krijgt u daar ook wel kanker van; dat kan onze moderne samenleving alleen maar toejuichen. Want goed voor de economie, u kent de redenatie ondertussen. Valt het patroon ondertussen al een beetje op? Vast niet. U bent mentaal tenslotte volledig vernietigd. Blijf dus braaf uw slavenbaantje uitvoeren want die 1% moet uiteraard wel gepamperd kunnen worden. Oh ja, laten we het trouwens ook vooral niet over de veiligheid van andere diersoorten dan de onze hebben. Dat is tenslotte echt totaal niet interessant. Dieren hebben geen recht op veiligheid want dat kost ons bakken met geld. En dus mogen dieren levend verbranden. Lang leve de veiligheidsfarce!

Afgelopen week bleek de privacy van ongeveer alle internetgebruikers op straat te liggen. Daar heb ik dan weer geen politicus of politieagent over gehoord. Raar, maar zo rolt de mensheid. Zoals ik eerder riep: veiligheid is alleen belangrijk wanneer er geld aan verdiend kan worden. Zo’n SSL-lek heeft veel meer impact op veiligheid maar is economisch gezien niet interessant. Wat er wel interessant aan zo’n lek is, is dat het door betrokken overheden (u weet wel, die van uw bloedgeld betaald worden) misbruikt kan worden. Is wel een enorme bedreiging voor uw veiligheid, maar aangezien de parasiterende inteeltlaag er niet voor u en ik maar voor het grote geld zit, wordt deze dreiging niet eens benoemd.

Links/rechts

Als afsluiting voor dit belachelijk lange afscheidsschrijven, wil ik nog even de fenomenen “links” en “rechts” belichten. En dan specifiek de implementatie van deze intense kansloosheid op het medium genaamd “Twitter”. Als u wilt zien hoe hard verloren de mensheid echt is, dan raad ik u aan een Twitter-account te nemen en te duiken in de wondere mesthoop die links-en rechtsdenken genoemd wordt. Polarisatie is een basisgegeven bij het manipuleren van de hersendode massa maar zelfs zichzelf op de borst kloppende linksintellectuelen snappen dat nog steeds niet. Iets met intelligentie, schat ik.

Ik word binnen onze gigantische aanfluiting regelmatig als linksmensch bestempeld maar wens daar in dit schrijven weer afstand van te nemen. En nee, een rechtsmensch ben ik ook niet. Ik ben gewoon een mens met meningen. Polarisatie en hokjesdenken is alleen nuttig wanneer je een aartsluie staatsparasiet bent die van geweld en onderdrukking zijn boterham heeft gemaakt. Het is 2014. Het denken in stompzinnige groepjes van gelijkgestemden is totaal achterhaald en bij voorbaat gedoemd zwaar te mislukken. Maar dan heeft u Twitter nog niet gezien. Daar is het groepsdenken tot religie verheven. En dan vooral door diegenen die zich “links” noemen.

Ik wens in mijn bestaan op deze planeet nooit meer iets te maken te hebben met “linksmenschen”. Rechtse figuren zijn door jarenlange staatsindoctrinatie over het algemeen flink achterlijk en bekrompen maar de linksmensch slaat werkelijk alles. Waarschijnlijk zijn linksmenschen elkaar nog fanatiek aan het bestrijden lang nadat het medium Twitter opgeheven is. Zonder het door te hebben, natuurlijk. Want de doorsnee linksmensch is zo volkomen verblind door zijn of haar eigen indrukwekkende verschijning dat de rest van het leven geruisloos aan deze figuren voorbij gaat.

Ik heb zelden iets minder nuttigs meegemaakt dan linkse mensen op Twitter. Deze mensen zijn niet op zoek naar een betere samenleving, deze mensen zijn op zoek naar egobevestiging. “Kijk mij es vreselijk interessant en oh zo betrokken bij de samenleving zijn. Laat mij die samenleving daarom in “goed” (ik) en kwaad (alles dat zichzelf niet links noemt) indelen en daar dan de rest van mijn bestaan aan gaan besteden.” Dat is ongeveer het motto van de moderne über, pardon, linksmensch. Linksmenschen vinden zichzelf de oplossing voor alle problemen binnen de menselijke aanfluiting maar zijn eigenlijk één van de allergrootste problemen die onze farce kent.

De oplossing voor onze problemen ligt in samenwerken. In liefdevol handelen. Maar als er iets is dat links-en rechtsmensen niet snappen, dan is het “liefde”. En logischerwijs snapt men daarom ook geen fuck van het fenomeen “samenwerken”. Elkaar verketteren en uitsluiten omdat meningen niet overeenkomen, dat gaat nooit en te nimmer iets oplossen. Dat levert de totaal gefragmenteerde samenleving op waarin we op dit moment met zijn allen gevangen zitten. Maar dat interesseert (vooral) de linksmensch geen ene flikker. Je bent tenslotte een omhoog gevallen Westerse welvaartstumor of je bent het niet. Het gaat om wat jij vindt en hoe prachtig onderbouwd jij dat kunt verwoorden. De rest is veel minder dan jij met je superieure linksbrein en dat zullen ze weten! Linksmenschen… Bijna net zo erg als staatsparasieten. Nu ik er zo over nadenk zijn ze misschien nog wel erger dan staatsparasieten aangezien de linksmensch niet eens betaald wordt om onze corporatistische gevangenis met geweld te implementeren…

Conclusie

Mocht ik in de vorige paragraaf misschien een wat hoopvol beeld geschetst hebben (het stukje over “samenwerken” en “liefde”) dan wil ik dat beeld nu direct weer onderuit halen. Zoals ik aangaf in het begin van dit artikel zijn we verloren. Liefde zal de komende jaren alleen nog maar verder uit onze levens verdwijnen. De focus zal nog meer komen te liggen op geweld tegen het alles financierende volk omdat dat de enige echte bedreiging voor het corporatisme vormt. Een bevolking die helder en vrij kan nadenken over een wenselijke samenlevingsvorm, komt binnen één minuut tot de conclusie dat wat wij hebben niet meer dan een modernistische mensenplantage betreft. Een al eeuwenlang durende farce van geweld en onderdrukking, die door volledig kapot geprogrammeerde links-en rechtsmensen oeverloos wordt goed gepraat.

De mensheid heeft het voor zichzelf verpest. En er is al lang geen weg meer terug aangezien de “samenleving” door het corporatisme gegijzeld is. Het systeem dat we nu kennen zal blijven bestaan en het zal precies blijven doen wat het nu al doet: de massa met grof geweld onderdrukken zodat een miniem gezelschap van deze braaf blatende schapenroedel kan blijven profiteren. Alhoewel onze enige redding het afstand nemen van het huidige politieke stelsel en krankzinnige onzin als een geweldsmonopolie voor hersen-en emotiedode mensmisbaksels is, zal dat niet geschieden. Zowel links-als rechtsmensen zullen, geïndoctrineerd door eeuwenlange staatspropaganda, dit flutsysteem als het enig werkbare systeem blijven afschilderen.

En aangezien het corporatisme als dominante kracht binnen onze farce zal blijven gelden, kunt u uitgaan van een planeet die binnen relatief korte tijd totaal onleefbaar gemaakt wordt. Corporatisme gaat om geld en macht, niet om leven en liefde. Corporatisme zal – gesteund door de criminele Haagse kliek op wie u oeverloos zult blijven stemmen – alles en iedereen wegvagen totdat er een planeet overblijft die duizenden jaren nodig zal hebben om enigszins bij te trekken van de vernietigende kanker die “mensheid” heet.

Eén troost: de mensdiersoort zal verdwijnen, wat er ook gebeurt. Of het nu een door ons vernietigde planeet betreft, een nucleaire oorlog omdat we kansloos verloren haatwezentjes zijn of simpelweg uitsterven doordat wij als kankergezwel onze gastvrouw hebben leeggevreten, de mensheid zal ten onder gaan. Roemloos. Van in potentie fantastische diersoort naar een hoopje hatende ellende. Van een in potentie vrij wezen naar een volgevreten vleeshoop die zijn hele bestaan in gevangenschap door dient te brengen. Volkomen kansloos. Maar het merendeel van u zal deze ellende blijven ondersteunen en aan anderen op blijven dringen als zijnde de enige echte oplossing.

Met deze conclusie wens ik u het allerslechtste en de groeten. Met een beetje geluk verneuken we de boel dusdanig dat uw nageslacht niet heel erg lang hoeft te lijden. Maar waarschijnlijk gunnen we ook dat onszelf weer niet en worden de komende generaties opgezadeld met een nog veel zieker en fouter flutsysteem dan wij reeds kenden. Je bent tenslotte kapot, of je bent het niet. En als er één ding is dat wij zijn, dan is het kapot.

Helemaal kapot.

Vaarwel.

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.