Corporate cisgenders

Over-Loep-1024x512Maak kennis met Loep. Loep is een bedrijfje van de Fontys hogeschool voor hoernalistiek dat in het bijzonder aandacht besteedt aan transen of zoals zij dat abusievelijk noemen transgenders. Het wordt gerund door een drietal  (1, 2, 3)  omhooggevallen kinders die zonder enig inlevingsvermogen het leed dat transeksualiteit heet vermarkten. Zelf omschrijven ze dat als volgt. “U wilt een crossmediaal product dat uw doelgroep aanspreekt. U bent geïnteresseerd in een verhaal over de transseksuele Zuster Helena? Loep geeft een draai aan dit onderwerp; iets wat nu veel meer speelt in Nederland.” De doelgroep die wordt aangeboord is de heteronormatieve massa en de draai die eraan wordt gegeven is spin namens het zorgverzekeraarsconglomeraat.

Het hele project ademt geld is op, zorg is te duur. En daarbij worden Wilderiaanse hyperbolen niet geschuwd. Waar Wilders spreekt van een tsunami van moslims, heeft Loep het over een stuwmeer van transseksuelen. In werkelijkheid gaat het over zo’n 250 aanmeldingen bij het genderteam per jaar waarvan nog geen kwart de eindstreep haalt. Het bijbehorende kostenplaatje bedraagt circa 10 miljoen per jaar. Een fractie van het reclamebudget dat een half miljard bedraagt. Desondanks weet Loep te melden dat zorgverzekeraars de “transgenderzorg niet meer kunnen betalen” en daarmee wordt de schandelijke patiëntenstop goedgepraat.

Enige dossierkennis is de kindertjes niet gegund. Noch geven ze blijk van welke levenservaring of emotionele bagage dan ook. We hebben te maken met een drietal gefortuneerde cisgenders die transen etaleren als freakshow. En dat gaat gepaard met platitudes als “Knip ‘m er niet te vlug af: ‘Meeste transseksuele kinderen blijken homo’.” Het is  geen nieuws dat de meeste transgenders geen transseksuelen blijken te zijn en van afknippen is al helemaal geen sprake. De term die jullie zoeken is penisinversie. In jargon heet het vaginaplastiek. (pdf) Er wordt niks afgeknipt. Wat er wordt gedaan laat zich plastisch het beste omschrijven als een handschoen binnenstebuiten keren. Een vinger wordt een holte. De penisschacht wordt de de bekleding van de neovagina en van de eikel wordt een clitoris gemaakt. Dat is een techniek die al zeker 50 jaar bestaat maar de doorsnee nieuwsconsument vreet liever hakkietakkie, weg is zakkie. En dat is de doelgroep van Loep.

Zie daar het zogenaamde tolerante Vernederland; vooroordelen verkopen is lucratiever dan feiten brengen. En de transgenderlobby die ik alleen al verafschuw vanwege de naam zegt daar geen fuck van. Dat mag ook geen verassing zijn aangezien de achterban van TNN vooral bestaat uit rukkende mannen in carnavalsoutfit. Maar kudt is het wel.

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie