De Libelle is een fascistisch en leugenachtig vod

De Libelle heeft een stemwijzer. Dat ding is niet best. Iemand als Ebru Umar mag dan beweren dat zie politici op de pijnbank legt, de hackcheck van meedogenloos bewees anders. Hoewel de kiescoach zogenaamd offline is wegens technische problemen (lees: wij hebben onder de motorkap gekeken en kwamen tot de conclusie dat de shitzooi niet deugt) konden we de boel nog steeds bereiken en dat stemde ons treurig.

De kiescoach is namelijk niet onpartijdig. De kiescoach beknot de maximale score. De Piratenpartij kan niet hoger scoren dan 0/19 want die worden niet meegenomen bij de stellingen, in de broncode komt hun partijnaam wel voor. Er zijn 19 stellingen maar het is niet mogelijk om het vaker dan het 17 keer eens met de Partij voor de Dieren. VNL is een ongelooflijke fascistische kutpartij die hooguit 16 uit 19 scoort. 50Plus haalt niet meer dan 18 uit 19. De SP idem dito. 100% VVD scoren kan wel. 100% CDA ook.

Daarmee doet de kiescoach gewoon aan kiezersbedrog. De partijwijzer van de NPO doet dat ook. Daar is DENK tegen referenda, bij de kiescoach en de stemwijzer is DENK voor. Volgens de partijwijzer is DENK voor het versterken van de EU, volgens de kiescoach willen ze minder EU.  De partijwijzer benadeelt ook partijen.  De PVV kan maximaal 15 uit 17 scoren, 50Plus maximaal 16, de Partij voor de Dieren maximaal 15 en VNL maximaal 16. Andere partijen komen in aanmerking voor 17 uit 17 behalve de nieuwe partijen zoals de Piratenpartij die buiten beschouwing worden gelaten.

U bent bang voor Russische inmenging in onze verkiezingen?  We hebben te maken met een zogenaamde stemwijzers die bepaalde partijen moedwillig benadelen. En zolang deze schaamteloze shitshow voortduurt, gaan wij ook door.

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.